+387 53 923 002 info@hotelmajna.com

O nama

Hotel Majna je smješten na brdu Majna udaljenom 300 metara od centra Modriče. Borova Šuma kojom je okružen, kao i položaj sa koga se pruža predivan pogled na posavsku ravnicu i obronke Vučijaka čine ga jedinstvenim u regionu.

Hotel je izgrađen 1972. godine a ozbiljnije renoviran 2010. i 2011. godine. Cijeli prostor je dodatno oplemenjen i prilagođen potrebama najzahtjevnijih posjetilaca. Hotel je udaljen 2000 metara od magistralnog puta Šamac- Sarajevo i trase koridora 5C.

Restoran

Restoran hotela Majna je mjesto na kom možete uživati u širokoj gastronomskoj ponudi. Pratimo svjetske trendove i uvijek vam možemo ponuditi nešto novo. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet hrane i veliku ponudu vina kako iz regiona tako i iz čitavog svijeta.

 

Kongresna sala

U sklopu hotela Majna nalazi se kongresna sala kapaciteta 60 mjesta. Sala je opremljena pratećom audio-vizuelnom opremom neophodnom za održavanje svih vrsta kongresa, simpozijuma, savjetovanja, edukacija i drugih poslovnih sastanaka. Za potrebe vođenja odvojenih poslovnih sastanaka ili predavanja na raspolaganju je i sala depadansa kapaciteta 35 mjesta.

 

Smještaj

Kapacitet hotela je 26 ležajeva smještenih u deset jednokrevetnih, pet dvokrevetnih, šest trokrevetnih soba, te pet apartmana. Sobe i aprtmani su savremeno opremljeni i ispunjavaju sve potrebne uslove za kvalitetan odmor.

 

Hotel Majna, Kninska 40, BiH Tel.:  +387 53 822 000   

E-mail: info@hotelmajna.com

 

 

 

Radno Vrijeme:

Hotel recepcija:   00/24h

Hotel restoran :   07/22h

Kontaktirajte Nas :